Welkom bij onze nieuwe blog

Onze nieuwe blog

Een een hoop termen en regels last lastig te begrijpen voor de gemiddelde ondernemer, Wij krijgen dan ook regelmatig het verzoek of wij deze in begrijpelijke taal kunnen toelichten. Sommige van deze regels lijken ingewikkeld, andere lijken weer makkelijker maar betekenen iets totaal anders. In deze blog gaan wij proberen om verschillende onderwerpen op een eenvoudige manier  uitleggen en bespreken. Dit kan gaan over allerlei onderwerpen, nieuwe regelgeving, inrichting van de boeking, tips voor de belastingaangifte etc.

Wie zijn wij?

Reggystration is een laagdrempelig administratiekantoor die buiten de normale werktijden beschikbaar is. Zo kunt u buiten uw drukke schema toch met ons in overleg over de beste manier om uw administratie bij te houden. Meer over ons kantoor kunt hier lezen.

Heeft u ideeën?

Voel u vrij om uw mening of reactie te geven. Tips voor nieuwe blog onderwerpen zijn ook altijd welkom.  Deze kunt u in een reactie plaatsen of naar ons sturen via het contactformulier.

Wij kijken er erg naar uit om deze informatie met jullie te delen. Uiteraard hopen wij dat u met plezier onze onderwerpen meeleest.

Veel leesplezier!

Reggystration

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *